

Challenge Bathurst

Mount Panorama – Bathurst

23rd to 26th November 2023

Further Supplementary Regulations No 1

Supersprint

Regularity

Fastrack V8 Race Experience Refer to the Specific Regulations Issued Separately

Driving Solutions Track Activity Refer to the Specific Regulations Issued Separately

Motorsport Australia Permit No: 823/2611/02





Written and Prepared by DJK Motor Sport Consultants

CHAPTER 1 – GENERAL FURTHER SUPPLEMENTARY REGULATIONS

1.1 EVENT TITLE, DATE and AMENDMENTS

- 1.1.1 The Event shall be known as Challenge Bathurst, and will comprise of four (4) distinct activities:
 - Supersprint and Regularity Group E from 23rd to 24th November 2023.
 - Regularity Groups A, B, C, D and Z from 25th to 26th November 2023.
 - Fastrack V8 Race Experience 27th to 28th November 2023. (to be conducted under a separate Permit).
 - Driving Solutions 29th to 30th November 2023. (To be conducted under a separate Permit).

1.2 ADMINISTRATION and EVENT STAFF

1.2.1 Supplementary Regulation, Chapter 1, Item 1.3.4 Organising Committee: Replace Mark Rayner with Matt Lamont.

1.2.2 Other Senior Officials:

Deputy Clerk of the Course:	Evan Jones
Assistant Clerk of the Course/s:	Gary Peterson, Joanne Hodge, Liam Tame,
	Matthew McNicol, David Lawler.
Deputy Secretary of the Event:	Michele Kidd
Chief Marshal:	Michelle Luke
Chief Fire Marshal:	Matthew Meegan
Chief Flag Marshal:	Greg Holden
Chief Paddock Marshal:	Kathy Cassidy
Chief Pit Lane Marshal:	Dwayne Palmer
Chief Recovery Marshal:	Ken Johnston
Deputy Chief Scrutineer:	David Healy
Chief Supply Marshal:	Ron Griffin

1.3 ACCREDITATION PACKS and ADMINISTRATION CHECKING

1.3.1 Accreditation Packs:

Refer Supplementary Regulation, Chapter 2, Item 2.4.5 and 2.4.6 with the location being Corporate Suite 1 located near Tower 1 on Level 1. The collection of Accreditation Packs and Administration Checking should take approximately twenty minutes and comprises: Briefing, Accreditation, Garage Keys, Fuel Registration, MyLaps Transponders, Photography, Merchandise and Administration Checking.

Supersprint and Regularity Group E:

<u>Wednesday 22nd November</u> open from 0900 to 1700 hours (closed from 1215-1245 hours).

All Competitors may park in the Inner Paddock and then immediately report to Corporate Suite 1 Competitors that fail to collect their accreditation packs by 1500hrs (3pm) are not guaranteed to have their respective vehicle scrutiny checked on the day. Competitors that fail to supply the fuel registration form pre-Event to Race Fuels and/or fail to complete the respective Competitor Check In for Supersprint and Regularity Group E on Wednesday 22nd November or Regularity Groups A, B, C, D and Z on Friday 24th November **will not** be eligible to receive the \$100 fuel credit.

Competitors are strongly encouraged to arrive before 1500hrs to complete the process.

Regularity Groups A, B, C, D and Z:

Friday 24th November open from 0900 to 1700 hours.

All Competitors must **first** park in Harris Park Car Park <u>and then</u> walk over the Pedestrian Bridge to Corporate Suite 1 (vehicle access to the Inner Paddock prohibited until after 1740hrs (5.40pm)).

Competitors that fail to collect their accreditation packs by 1500hrs (3pm) are not guaranteed to have their respective vehicle scrutiny checked on the day. Competitors that fail to supply the fuel registration form pre-Event to Race Fuels and/or fail to complete the respective Competitor Check In for Supersprint and Regularity Group E on Wednesday 22nd November or Regularity Groups A, B, C, D and Z on Friday 24th November **will not** be eligible to receive the \$100 fuel credit.

Competitors are strongly encouraged to arrive before 1500hrs to complete the process.

1.3.2 Administration Checking:

Location:

- 1.3.2.1 Supersprint and Regularity Group E: If not completed on Wednesday 22nd November then Thursday 23rd November at the Scrutiny Bay Office, the time as listed in Further Supplementary Regulation No 1, Chapter 1, Item 1.3.3.1.
- 1.3.2.2 Regularity Groups A, B, C, D and Z:
 - 1.3.2.2.1 Any Regularity Competitors / Drivers that are assisting with flag marshal duties on Thursday / Friday may complete their Administration checking on Wednesday.
 - 1.3.2.2.2 All other if not completed on Friday 24th November then Saturday 25th November at the Scrutiny Bay Office, the time as listed in Further Supplementary Regulation No 1, Chapter 1, Item 1.3.3.2.

1.3.3 Date and Time:

- 1.3.3.1 Supersprint and Regularity Group E:
 - All Groups: Wednesday 22nd November from 0900hrs to 1700hrs.
 - Group A Thursday 23rd November from 0550hrs to 0750hrs.
 - Group B **Thursday 23rd November from 0625hrs to 0825hrs.**
 - Group C Thursday 23rd November from 0700hrs to 0900hrs.
 - Group D Thursday 23rd November from 0735hrs to 0935hrs.
 - Regularity Group E **Thursday 23rd November from 0810hrs to 1010hrs.**

1.3.3.2 Regularity Groups A, B, C, D and Z:

- All Groups: Friday 24th November from 0900hrs to 1700hrs.
- Group A Saturday 25th November from 0550hrs to 0750hrs.
- Group B Saturday 25^h November from 0620hrs to 0820hrs.
- Group C Saturday 25th November from 0650hrs to 0850hrs.
- Group D Saturday 25th November from 0720hrs to 0920hrs.
- Group Z Saturday 25th November from 0750hrs to 0950hrs.

1.3.4 Scrutiny Forms:

All Competitors / Drivers by now should have completed and emailed to the Challenge Bathurst Administrator the two Motorsport Australia scrutiny forms (Self-Scrutiny Check List, Statement of Vehicle Compliance). If not these can be located on the Challenge Bathurst website, <u>www.challengebathurst.com/competitor-info</u>

1.4 SCRUTINY CHECKING

- 1.4.1 Location:
 - 1.4.1.1Supersprint and Regularity Group E:

 - 1.4.1.2 Regularity Groups A, B, C, D and Z: <u>Friday 25th or Saturday 26th</u> November at the Scrutiny Bay, during the times as listed in Further Supplementary Regulation No 1, Chapter 1, Item 1.4.2.2.

1.4.2 Date and Time:

- 1.4.2.1 Supersprint and Regularity Group E:
 - All Groups:Wednesday 22nd November from 0900hrs to 1700hrs.Group AThursday 23rd November from 0550hrs to 0750hrs.Group BThursday 23rd November from 0625hrs to 0825hrs.Group CThursday 23rd November from 0700hrs to 0900hrs.Group DThursday 23rd November from 0735hrs to 0935hrs.Regularity Group EThursday 23rd November from 0810hrs to 1010hrs.
- 1.4.2.2 Regularity Groups A, B, C, D and Z:
 - All Groups: Friday 24th November from 0900hrs to 1700hrs.
 - Group A Saturday 25th November from 0550hrs to 0750hrs.
 - Group B Saturday 25th November from 0620hrs to 0820hrs.
 - Group C Saturday 25th November from 0650hrs to 0850hrs.
 - Group D Saturday 25th November from 0720hrs to 0920hrs.
 - Group Z Saturday 25th November from 0750hrs to 0950hrs.

1.5 DRIVERS BRIEFING

- 1.5.1 Attendance is compulsory and failure to be present, signed-on and present in the room or stay for the duration of the Driver's Briefing from the listed commencement time will result in a penalty.
 - 1.5.1.1 Non-attendance at the briefing \$250.00 penalty.
 - 1.5.1.2 Attendance after the listed commencement time of briefing \$125.00 penalty.
 - 1.5.1.3Location of the drivers briefing is the Media Centre located on Level
1 above Pit Lane Garage 33 to 36.
 - 1.5.1.4 Any further Driver briefings will be advised by a Bulletin at the Event.

1.5.2 Date and Time:

1.5.2.1	Supersprint and Regularity Group E:	
	Group A	Thursday 23 rd November at 0650hrs.
	Group B	Thursday 23 rd November at 0725hrs.
	Group C	Thursday 23 rd November at 0800hrs.
	Group D	Thursday 23 rd November at 0835hrs.
Regularit	y Group E	Thursday 23 rd November at 0910hrs.

1.5.2.2 Regularity Groups A, B, C, D and Z:

Group A	Saturday 25 th November at 0650hrs.
Group B	Saturday 25 th November at 0720hrs.
Group C	Saturday 25 th November at 0750hrs.
Group D	Saturday 25 th November at 0820hrs.
Group Z	Saturday 25 th November at 0850hrs.

1.6 EVENT SCHEDULE

The Event Schedule is attached and will be referred to as Appendix A.

1.7 CIRCUIT ACCESS BUMP IN (arrival) and BUMP OUT (departure)

1.7.1 Both Categories:

- 1.7.1.1 Competitors allocated a Pit Lane Garage, refer to Supplementary Regulation, Chapter 2, Item 2.8.1.1 re the collection of keys.
- 1.7.1.2 All team members involved in unloading and loading equipment during bump in and/or bump out must wear high visible vests to comply with Workplace Health and Safety (WH&S) laws.
- 1.7.1.3 When truck tail gates and/or car trailer ramps are on the ground they <u>must</u> <u>have Hi Viz Fluoro safety cones</u> on each corner to identify the corners.
- 1.7.1.4 Set up of your area must be in accordance with directions from the Challenge Bathurst Administrator. All instructions provided by the Challenge Bathurst Administrator must be strictly adhered to.
- 1.7.1.5 Competitors / Drivers are to park their respective trucks and/or transporter/s behind the white line marked next to the dish drain in the Inner Paddock, when the trucks tailgate is lowered the tail gate must be in line with the white line of the dish drain. No spots are reserved, it will be first come, first to set up. <u>Awnings and/or marquees</u> are to be set up beside and/or in front of any trucks and/or transporters.

1.7.2 Supersprint and Regularity Group E:

- 1.7.2.1 Access to the Paddock and Pit Complex will be available from 0900hrs to 1700hrs (5pm) Wednesday 22nd November.
- 1.7.2.2 ALL TRUCKS and/or TRAILERS should be at the track no later than 1500hrs (3pm) Wednesday 22nd November.

- 1.7.2.3 Pit Lane Garage and Inner Paddock:
 - 1.7.2.3.1 Competitors that have been allocated a Pit Lane Garage may set up in their garage.
 - 1.7.2.3.2 Competitors that have been allocated an Inner and/or Outer Paddock Area may set up.
- 1.7.2.4 Bump Out:

After you open your pit lane garage on Friday 24th November morning, **please return your garage key ASAP** to the Event Management Office located near Tower 1 Level 1 **BEFORE 0830hrs** and collect your key deposit.

All competitors are to commence packing up after their last respective session and vacate the Paddock promptly in order for the weekend Competitors to bump into the Paddock at 1740hrs.

Competitors with trailers may exit the Circuit via the Chase Tunnel, your height must be under 3.1 metres, and you can park in Harris Park.

Competitors with trucks must wait until the completion of competition when the Circuit is opened.

If Competitors have a problem with bump out contact the Challenge Bathurst Administrator at Tower 3 Level 1.

1.7.3 Regularity Groups A, B, C, D and Z:

- 1.7.3.1 Access to the track for cars with trailers: Competitors with trailers less than 3.1 metres high may access the track and Outer Paddock Area through the tunnel road from 0900hrs on Friday 24th November, then all Competitors must stay in the Outer Paddock Area **until 1740hrs (5.40pm)**.
- 1.7.3.2 Access to the track for trucks with cars: Access to the track and Outer Paddock Area for trucks will be available between 1235hrs to 1315hrs forty (40) minutes on Friday 24th November during the resident access period, then again at the completion of the day's activities at approximately 1740hrs (5.40pm) on Friday 24th November.
- 1.7.3.3 <u>ALL TRUCKS and/or TRAILERS</u> should be at the track no later than 1500hrs (3pm) on Friday 24th November.
- 1.7.3.4 Pit Lane Garage and Inner Paddock:
 - 1.7.3.4.1 Competitors that have been allocated a Pit Lane Garage may commence set up in the Pit Lane Garage from 1740hrs (5.40pm) Friday 24th November.
 - 1.7.3.4.2 Competitors that have been allocated an Inner Paddock Area may commence set up from 1740hrs (5.40pm) Friday 24th November.

1.7.3.4.3 Competitors that have been allocated an Outer Paddock Area may commence set up from 0900hrs (9am) Friday 24th November.

1.7.3.5 Bump Out:

After you open your pit lane garage on Sunday morning, <u>please return</u> <u>your garage key ASAP</u> to the Event Management Office, located at Tower 1 Level 1 and collect your key deposit.

Competitors with trailers may exit the Circuit via the Chase Tunnel, your height must be under 3.1 metres, and you can park in Harris Park.

Competitors with trucks must wait until the completion of competition when the Circuit is opened at 1750hrs (5.50pm) Sunday.

If Competitors have a problem with bump out contact the Challenge Bathurst Administrator at Tower 3 Level 1.

All Competitors must be out of the Inner Paddock Area by 1800hrs (6pm) on Sunday night due to a separate Circuit track hire operation on Monday 28th November.

1.9 MARKINGS ON VEHICLES

1.9.1 Both Categories:

- 1.9.1.1 As per Supplementary Regulation, Chapter 2, Item 2.7.1.1 and 2.7.2.4 (markings diagram), it is the responsibility of the Competitor to make sure that the front windscreen banner and Group letters are placed on the front windscreen prior to the first session.
- 1.9.1.2 The penalty if a vehicle is observed not complying with the markings drawing, a Black Flag will be shown and the vehicle will not be permitted to continue in any session until such time the vehicle complies.

1.9.2 **Supersprint:**

Supersprint Competitors that have also entered the Regularity Category during Saturday and Sunday are reminded to change;

- Front windscreen banner (different Category Sponsor).
- Group letter if different from their Supersprint Group letter before their first Regularity session on Saturday morning.
- Vehicle pass (different colour for Regularity).
- 1.9.3 The following vehicle triangles will be available for purchase from the Secretary of the Event during Administration Check In, Battery, Electrical Cut off Switch and Tow Triangle, via Credit Card (Master and Visa Cards only) or Cash.

1.10 MEDICAL CENTRE HOURS

The trackside medical centre will be open during the following hours: Wednesday 22nd November limited services. Thursday 23rd to 26th November 0700hrs to 1800hrs

1.11 DRIVERS APPAREL

- 1.11.1 Reminder to Supplementary Regulations, Chapter 2, Item 2.6.2.10. It is <u>mandatory that</u> <u>all Drivers must wear</u> a fire proof driving suit, Balaclava and gloves.
- 1.11.2 The minimum driving suit required for all Supersprint Group A to Group C and all Regularity drivers will be a single layer suit complying with SFI3.2A/1 or higher.

1.12 CIRCUIT WALK

Teams are permitted to walk around the circuit on Wednesday 22nd November commencing from 12 noon. Circuit walks must be concluded by 1600hrs (4pm), therefore commencing a circuit walk after 1445hrs (2.45pm) is not recommended. Hi Vis vests must be worn as contractors may be working around the circuit.

1.13 SUPERSPRINT CLASSES AMENDED:

Supplementary Regulation, Chapter 1, Item 1.6.2.2.8 is replaced by the following. 1.6.2.2.8 Class K -5^{th} and 7th Category Log Book Vehicles

KA = 5th Category Group A, C, N, <u>S</u> and U vehicles only (all other 5th Category vehicles are not eligible).

KB = 7th Category excluding any Pro, Pro-Am and/or Open Class Time Attack vehicles.

David Kidd Secretary of the Event Challenge Bathurst

Appendix A – 2023 Challenge Bathurst – Schedule

Wednesday 22nd November

09.00 - 17.00

Commence Supersprint and Regularity E Park-up Only Commence Supersprint and Regularity E Accreditation hand-out Commence Supersprint and Regularity E Admin and Scrutiny Checking Only

Thursday 23 rd November		
,	06.50 Supersprint Group A Drivers Briefing	
	07.25 Supersprint Group B Drivers Briefing	
F1	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Familiarisation	
	08.00 Supersprint Group C Drivers Briefing	
F2	08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Familiarisation	
	08.35 Supersprint Group D Drivers Briefing	
F3	09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Familiarisation	
10	09.10 Regularity Group E Drivers Briefing	
F4	09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Familiarisation	
F5	10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Familiarisation	
P1	10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Practice	
P2		
	11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Practice	
P3	11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Practice	
	12.35 – 13.15 40 min Resident Access	
P4	13.35 – 14.00 25 min Supersprint Group D Practice	
P5	14.10 – 14.30 20 min Regularity Group E Practice	
S1	14.40 – 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #1	
S2	15.15 – 15.40 25 min Supersprint Group B Sprint #1	
S3	15.50 – 16.15 25 min Supersprint Group C Sprint #1	
S4	16.25 – 16.50 25 min Supersprint Group D Sprint #1	
T1	17.00 – 17.20 20 min Regularity Group E Trial #1	
Friday 24 th November		
Friday 24 th No	ovember	
Friday 24 th No S5	ovember 07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2	
S5	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2	
S5 S6	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2	
S5 S6	07.50 - 08.1525 min Supersprint Group A Sprint #208.25 - 08.5025 min Supersprint Group B Sprint #209.00 - 09.2525 min Supersprint Group C Sprint #209.00Commence Regularity Accreditation hand-out	
S5 S6	07.50 - 08.1525 min Supersprint Group A Sprint #208.25 - 08.5025 min Supersprint Group B Sprint #209.00 - 09.2525 min Supersprint Group C Sprint #209.00Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only	
S5 S6 S7	07.50 - 08.1525 min Supersprint Group A Sprint #208.25 - 08.5025 min Supersprint Group B Sprint #209.00 - 09.2525 min Supersprint Group C Sprint #209.00Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking	
S5 S6 S7 S8	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2	
S5 S6 S7 S8 T2	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2	
S5 S6 S7 S8 T2 S9	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3	
S5 S6 S7 S8 T2 S9	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 – 13.15 40 min Resident Access	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11	07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 – 13.15 40 min Resident Access 12.35 – 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12	 07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 – 13.15 40 min Resident Access 12.35 – 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 – 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3	 07.50 – 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 – 08.50 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 – 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 – 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 – 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 – 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 – 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 – 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 – 13.15 40 min Resident Access 12.35 – 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 – 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 – 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3 S13	 07.50 - 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 - 08.50 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 - 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 - 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 - 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 - 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 - 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 - 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 - 13.15 40 min Resident Access 12.35 - 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 - 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 - 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 14.40 - 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #4 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3 S13 S14	 07.50 - 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 - 08.50 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 - 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 - 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 - 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 - 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 - 11.40 25 min Supersprint Group C Sprint #3 11.50 - 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 - 13.15 40 min Resident Access 12.35 - 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 - 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 - 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 14.40 - 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #4 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3 S13 S14 S15	 07.50 - 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 - 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 - 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 - 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 - 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 - 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 - 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 - 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 - 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 - 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 - 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 14.40 - 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #4 15.15 - 15.40 25 min Supersprint Group B Sprint #4 15.00 - 16.15 25 min Supersprint Group C Sprint #4 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3 S13 S14 S15 S16	 07.50 - 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 - 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 - 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 - 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 - 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 - 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 - 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 - 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 - 13.15 40 min Resident Access 12.35 - 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 - 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 - 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 14.40 - 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #4 15.15 - 15.40 25 min Supersprint Group B Sprint #4 15.05 - 16.15 25 min Supersprint Group C Sprint #4 	
S5 S6 S7 S8 T2 S9 S10 S11 S12 T3 S13 S14 S15	 07.50 - 08.15 25 min Supersprint Group A Sprint #2 08.25 - 08.50 25 min Supersprint Group B Sprint #2 09.00 - 09.25 25 min Supersprint Group C Sprint #2 09.00 Commence Regularity Accreditation hand-out Commence Regularity Park-up Outer Paddock Only Commence Regularity Admin and Scrutiny Checking 09.35 - 10.00 25 min Supersprint Group D Sprint #2 10.10 - 10.30 20 min Regularity Group E Trial #2 10.40 - 11.05 25 min Supersprint Group A Sprint #3 11.15 - 11.40 25 min Supersprint Group B Sprint #3 11.50 - 12.15 25 min Supersprint Group C Sprint #3 12.35 - 13.15 Re-commence Regularity Park-up Outer Paddock Only 13.35 - 14.00 25 min Supersprint Group D Sprint #3 14.10 - 14.30 20 min Regularity Group E Trial #3 14.40 - 15.05 25 min Supersprint Group A Sprint #4 15.15 - 15.40 25 min Supersprint Group B Sprint #4 15.00 - 16.15 25 min Supersprint Group C Sprint #4 	

Saturday 25 th November		
	06.50	Regularity Group A Drivers Briefing
	07.20	Regularity Group B Drivers Briefing
F1	07.50 – 08.10 20 mir	Regularity Group A Familiarisation
	07.50	Regularity Group C Drivers Briefing
F2	08.20 – 08.40 20 mir	Regularity Group B Familiarisation
	08.20	Regularity Group D Drivers Briefing
F3	08.50 – 09.10 20 mir	Regularity Group C Familiarisation
	08.50	Regularity Group Z Drivers Briefing
F4		Regularity Group D Familiarisation
F5		Regularity Group Z Familiarisation
P1		Regularity Group A Practice
P2		Regularity Group B Practice
P3		Regularity Group C Practice
	12.00 – 12.40 40 mir	Resident Access
P4	13.00 – 13.20 20 mir	Regularity Group D Practice
P5	13.30 – 13.50 20 mir	Regularity Group Z Practice
T1		Regularity Group A Trial #1
T2		Regularity Group B Trial #1
Т3	15.00 – 15.20 20 mir	Regularity Group C Trial #1
T4		Regularity Group D Trial #1
Т5	16.00 – 16.20 20 mir	Regularity Group Z Trial #1

Sunday 26th November

T6	07.50 – 08.10 20 min Regularity Group A Trial #2
T7	08.20 – 08.40 20 min Regularity Group B Trial #2
T8	08.50 – 09.10 20 min Regularity Group C Trial #2
Т9	09.20 – 09.40 20 min Regularity Group D Trial #2
T10	09.50 – 10.10 20 min Regularity Group Z Trial #2
T11	10.20 – 10.40 20 min Regularity Group A Trial #3
T12	10.50 – 11.10 20 min Regularity Group B Trial #3
T13	11.20 – 11.40 20 min Regularity Group C Trial #3
	12.00 – 12.40 40 min Resident Access
T14	13.00 – 13.20 20 min Regularity Group D Trial #3
T15	13.30 – 13.50 20 min Regularity Group Z Trial #3
T16	14.00 – 14.20 20 min Regularity Group A Trial #4
T17	14.30 – 14.50 20 min Regularity Group B Trial #4
T18	15.00 – 15.20 20 min Regularity Group C Trial #4
T19	15.30 – 15.50 20 min Regularity Group D Trial #4
T20	16.00 – 16.20 20 min Regularity Group Z Trial #4
	16.30 – 17.30 60 min Volunteer Appreciation Laps

Monday 27th November

08.15 – 12.15 240 min	V8 Race Experience
12.30 – 13.10 40 min Res	ident Access
13.25 – 17.25 240 min	V8 Race Experience

Tuesday 28th November

08.15 - 12.15	240 min	V8 Race Experience
12.30 - 13.10	40 min Re	esident Access
13.25 – 17.25	240 min	V8 Race Experience